Tryklåsprotese

Tryklåsprotese

Tryklåsprotese er et godt og billigt alternativ til tandimplantater.

Ikke alle trives med en traditionel tandprotese. For mange er det største problem ofte, at tandprotesen sidder løst eller at ganen i tandprotesen generer. Det kan give ømhed, sår eller problemer med at tygge maden. Andre har bare svært ved at forlige sig med tanken om et gebis og er bange for, at tandprotesen skal gå løs, når de er sammen med andre.

Hvordan monteres tryklåsprotesen?

Der findes to teknikker til fæstning af en tandprotese med tryklås. Hvis du har en eller flere sunde tandrødder, kan disse i nogle tilfælde benyttes som fæstningspunkter. Dette gøres ved at indsætte en kugle i den sunde rod. Herefter klikkes tandprotesen på kuglen. Jo flere tryklåse, desto bedre sidder protesen fast.

Har du ingen tandrødder tilbage, kan man indopere et tandimplantat, som er en kunstig tandrod, der sættes i knoglen. Efter at implantaterne er sat i og sidder godt fast i knoglen, kan man montere en tryklås på disse.

I undermunden er det ofte tilstrækkeligt med to tryklåse. I overmunden kan man montere en ganefri protese vha. seks tryklåse. Herved slipper du for generne fra ganen i en tandprotese.

Book En Tid Online

    Cookies og Privatlivspolitik accepteres*

    Du kan ringe til os på 6915 9010

    Man: 08:30–16:00 – Tirs: 08:30–15:00 - Ons: Lukket - Tors: 08:30–16:00 og Fre: 08:30-15:00

    Skriv til os på info@tandsoeborg.dk